Rybka pre návštevu

Určite ste sa už často trápili, čo by ste mali uvariť návšteve. Občas je to naozaj ťažké, hlavne vtedy, keď viete, že máte dočinenia s niekým, kto len tak hocičo nezje. Predsa len, v poslednej dobe nájdete naozaj veľmi veľa ľudí, ktorí si vyberajú, čo zjedia. Vyberajú si všetko a asi vám segedínsky guľáš alebo kapustnicu s klobásou nezjedia. Vtedy musíte zapnúť všetky vaše mozgové bunky a naozaj porozmýšľať, čo by bolo to najlepšie, čo by ste mohli uvariť. Na čo by ste sa mohli skutočne spoľahnúť a čo vás jednoznačne nesklame. Otázkou však zostáva, čo by to mohlo byť?
 
losos

Slovenská klasika v podobe halušiek možno nikdy neurazí, no čudovali by ste sa, koľko ľudí tomu už nevie prísť na chuť. Preto rozmýšľa celkom inak. Takže, čo uvariť niekomu, kto je naozaj fajnový? Asi sa vám taktiež nechce príliš rozmýšľať a nemalo by to byť ani príliš komplikované. Losos na masle je určite výborným riešením. Nielen, že sa to stalo veľmi populárnym jedlom za relatívne krátku dobu. Ale zároveň sa môžete spoľahnúť aj na to, že to každý bez problémov zje. Prečo je to také dobré? Pretože, okrem toho, že sa to úplne jednoducho pripravuje, je to aj ohromne zdravé, takže sa nečudujeme, že to väčšina ľudí rýchlo skonzumuje.

syrový losos
 
Ako prílohu k tomu môžete dať dusenú zeleninu alebo ju môžete pripraviť na masle a dochutiť podľa vlastného uváženia. Taktiež však môžete urobiť aj šalát z čerstvej zeleniny. Viete ale, čím to taktiež určite nepokazíte? Keď urobíte zemiakovú kašu alebo cestoviny so syrovo špenátovou omáčkou. Je to výhodné, pretože môžete pripraviť aj viac príloh a môžete si byť naozaj istý, že sa nič nepokazí. Uvidíte, že je to to najmenej, čo vás môže urobiť šťastnými. Nezabudnite však rybku poriadne osoliť a okoreniť. Môžete ju aj pokvapkať citrónom, no nie každý to má rád. Takže si na to dajte pozor a ochucujte s mierou.

Read More